Om All in Storage

Enklare och trevligare att hyra förråd. Det är vår melodi. Vi hjälper privatpersoner och företag i Kalmar och Öland och dess närhet som behöver lite extra lagerplats med mer än utrymmet. Hämta och lämna när det passar dig och låt oss ta emot leveranser när du inte hinner själv.

Oavsett om du behöver ett stort eller litet förråd, en tillfällig lösning eller långvarig relation, så har vi rätt lager för dig.

Förråden är ljusa, uppvärmda och välstädade. Här kan ni hyra förråd i storlekar mellan 1 m² och 15 m². Vid längre uthyrningar kan förråd upp till 30 m² erbjudas. Alla förråd är larmade och kameraövervakade dygnet runt. All in- och utpassage registreras elektroniskt. Tillträde till förråden sker med egen nyckel och passagebricka. Tillträde alla dagar 06.00-2300. Fastigheten är belägen på Tyska Vägen 2 i samma byggnad som Byggmax och Mekonomen med närhet till Ölandsbron, Hansacity och dess täta kollektivtrafik. Närhet till samtliga trafikleder vilket innebär 5 minuter till centrala Kalmar.

Välkommen att slå oss en signal så berättar vi mer.